"Αττική, Αγγελικό και Μαύρο Φως" ονομάζεται η φωτογραφική έκθεση του Κώστα Ορδόλη,που φιλοξενείται στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1 και Βασ. Σοφίας). Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 του Μάρτη. Θα λειτουργεί Δευτέρα έως Κυριακή (9πμ έως 5μμ), Τρίτη και Πέμπτη (9πμ έως 8μμ).
- Εκθεση φωτογραφίας, με θέμα "Το χοροθέατρο σήμερα",διοργανώνει το Ινστιτούτο "Γκαίτε" στην αίθουσά του (Ομήρου 14-16). Πρόκειται για έκθεση φωτογραφίας με έργα διεθνώς γνωστών καλλιτεχνών που αφηγούνται ιστορία χορού από τις αρχές της Πίνας Μπάους μέχρι τον Γιόχαν Κρέσνικ, τον Ουίλιαμ Φόρσαϊθ, την Σουζάνε Λίνκε, την Χενριέττα Χορν, τον Σάσα Βαλτζ και άλλους. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 1η του Απρίλη και συνοδεύεται από βίντεο του Γερμανικού Χορο-Κινηματογραφικού Ινστιτούτου, το οποίο θα προβάλλεται στο φουαγιέ του Ινστιτούτου.
- Εκθεση φωτογραφιών του Γιάννη Κανελλόπουλου με θέμα "Χορός" και προβολές βίντεο με το ίδιο θέμα, παρουσιάζεται έως τις 2 του Απρίλη στο Γαλλικό Ινστιτούτο Πειραιά) (2ας Μεραρχίας 36, Πασαλιμάνι). Εκτίθενται 27 φωτογραφίες χορευτών απ' όλο τον κόσμο, που πάρθηκαν κατά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα.
- Μεγαλουπόλεις, πρόσωπα, διαδρομές, στιγμές καθημερινότητας. Εικόνες που αποκτούν τη δική τους ταυτότητα μέσα στο χώρο και το χρόνο, σ' ένα μεγάλο ταξίδι χωρίς σύνορα. Με το φακό της η Πανωραία Γαλατά κάνει την περιπλάνησή της σ' Ευρώπη... Αμερική. Η έκθεση φιλοξενείται στο χώρο "Στάβλος" (Ηρακλειών 10, Θησείο) και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 του Μάρτη.