Σάββατο 6 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις

Συναυλία διοργανώνει σήμερα (9μμ), στο "Παλλάς" (Βουκουρεστίου 1) το "Ιδρυμα Τζένη Καρέζη" σε συνεργασία με την ΠΑΠΟΚ, με τη συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης" και ερμηνευτές τους: Αλέξια, Κώστα Θωμαϊδης, Σωτηρία Λεονάρδου και Παναγιώτη Καραδημήτρη.Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟ και γίνεται στο πλαίσιο του "2ου Διεθνούς και Πανελληνίου Συμποσίου Ανακουφιστικής και Παρηγορητικής Αγωγής". Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του "Ιδρύματος Τζένη Καρέζη". Τιμή εισιτηρίου 4.000 δραχμές.

  • Αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στο Φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ακαδημίας 59), η ΕΛΣ και η Ενωση Ελλήνων Μουσουργών διοργανώνουν συναυλία - αφιέρωμα στον συνθέτη Γιάννη Α. Παπαϊωάννου,με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του. Παίρνουν μέρος: Μ. Συγγενιώτου (τραγούδι) και οι μουσικοί Β. Τσαμπρόπουλος, Δ. Βερβιτσιώτης, Κ. Τηλιακός, Γ. Σαμπροβαλάκης και Γ. Γιούνγκμπερτ.
  • Τη Δευτέρα (8.30μμ), στο Μέγαρο Μουσικής, η "Ορχήστρα των Χρωμάτων" θα δώσει συναυλία με έργα Πιατσόλα και Μπρόουερ με ερμηνεύτρια την Αλίκη Καγιαλόγλου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ