Παρασκευή 28 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
Με δυναμισμό στη μάχη της ενημέρωσης

Η Δεκαήμερη Καμπάνια του Κόμματος για τα 5 χρόνια της Συνθήκης του Μάαστριχτ, καθώς και την επικείμενη αναθεώρησή της, βρίσκει τις ΚΟ της Αθήνας και όλα τα στελέχη του ΚΚΕ να δίνουν με δυναμισμό τη μάχη της ενημέρωσης. Συνεχίζονται οι πολύμορφες εκδηλώσεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και συσκέψεις σε εργασιακούς χώρους και γειτονιές της Αθήνας.

Ετσι πραγματοποιούνται οι ακόλουθες περιοδείες και συγκεντρώσεις:

  • Σήμερα Παρασκευή:

- Στο Γαλάτσι συγκέντρωση σε καφενείο στα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΪΚΑ στις 7.00 μ.μ. με ομιλητή τον Στρατή Κόρακα, βουλευτή του ΚΚΕ.

- Στο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις 9.30 π.μ. περιοδεία με τον Γ. Σταυρόπουλο.

  • Η ΚΟ Τριών Γεφυρών καλεί τους φίλους και τα μέλη της στα γραφεία της (Καβάφη και Αχαρνών) σήμερα Παρασκευή σε συζήτηση με θέμα: "Μάαστριχτ και επικείμενη αναθεώρησή της". Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Αττικής - Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση το Σάββατο 1 Μάρτη στις 6.00 μ.μ. στα γραφεία τους (Αχαρνών 146).
  • Την Κυριακή 2 Μάρτη θα γίνουν επίσης οι συγκεντρώσεις:

- Στον Κολωνό, στην αίθουσα του Παραρτήματος Οικοδόμων (Αργους 53) με ομιλητή τον Μπ. Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Περιστέρι, στον Κινηματογράφο "Φοίβο" (Πλατεία Δημαρχείου) στις 11.00 π.μ. με ομιλητή τον Κρ. Κυριαζή.

  • Οι ΚΟ Αλυσίδας - Ανω Πατησίων - Λαμπρινής καλούν σε πολιτική συγκέντρωση την Κυριακή 2 Μάρτη και ώρα 11.00 π.μ. στην ταβέρνα "Ο Νίκος" (Χριστιανουπόλεως και Κρώμνης 2, πίσω από το εργοστάσιο της Θερμίδας) με θέμα: "Η Συνθήκη του Μάαστριχτ και οι επιπτώσεις από την εφαρμογή της". Θα μιλήσει ο Ν. Παπακωνσταντίνου.
  • Συγκέντρωση διοργανώνουν από κοινού το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Αμαρουσίου και η Επιτροπή Δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, την Κυριακή 2 του Μάρτη 1997.Η εκδήλωση θα γίνει στις 10.30 το πρωί στα γραφεία του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ (Μιλτιάδου 4) με κεντρικό ομιλητή τον Αντώνη Ντρέκο.
  • Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ στην Καλλιθέα διοργανώνει συγκέντρωση την Κυριακή 2 Μάρτη στον κινηματογράφο "Αφαία" στις 10.30 π.μ. με ομιλητή τον Μ. Κοψίδη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 3 Μάρτη:

- Στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας περιοδεία θα κάνουν στις 9.30 π.μ. ο Γ. Σταυρόπουλος και η Α. Γιαννούση.

- Στη Νομαρχία της Αθήνας (Κηφισίας) στις 9.30 π.μ. περιοδεία θα κάνει η Φρ. Κορτζίδου.

- Στο Βύρωνα στον κινηματογράφο "Λουίζα" στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Β. Εφραιμίδη,ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

- Στο Χαλάνδρι στο Κέντρο Νεότητας στις 7.00 μ.μ. με ομιλητή τον Θ. Τζιαντζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στα Νέα Λιόσια (Ιλιον) στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου στις 7.00 μ.μ. με ομιλητή τον Θ. Λέγγερη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Πετρούπολη στο Πολιτιστικό Κέντρο - Εθνικής Αντιστάσεως - στις 7.00 μ.μ. με ομιλητή τον Γ. Μαυρίκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Νέα Σμύρνη στο Δημαρχείο στις 6.00 μ.μ. με ομιλητή τον Κρ. Κυριαζή.

- Στην Καισαριανή στο κλειστό Γυμναστήριο της ΝΗΑΡ - ΗΣΤ στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Θ. Παφίλη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Η ΚΟ Κολιάτσου καλεί τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 3 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Πατησίων 280) με θέμα: "Η Συνθήκη του Μάαστριχτ και η επικείμενη αναθεώρησή της".
  • Η ΚΟ Κάτω Πατησίων διοργανώνει συγκέντρωση τη Δευτέρα 3 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Σημαντήρα και Κριτοβουλίδου).
  • Η ΚΟ Πετραλώνων - Θησείου διοργανώνει συζήτηση με τους εργαζόμενους και τη νεολαία με θέμα: "5 χρόνια Μάαστριχτ και οι θέσεις του ΚΚΕ", τη Δευτέρα 3 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στο κέντρο "ΚΟΝΑΚΙ" (Ηρακλειδών 78 - Πλατεία ΚΑΜΠΑ). Θα μιλήσει ο Μ. Κοψίδης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Ν. Κόσμου καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "5 χρόνια Μάαστριχτ" τη Δευτέρα 3 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ (Φρατζή 68). Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Χαϊδαρίου, καλούν σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 3 Μάρτη,στις 6.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο "Ανοιξη". Θέμα της συγκέντρωσης θα είναι "Η πολιτική του Μάαστριχτ και οι επιπτώσεις της στους εργαζόμενους", ενώ κεντρικός ομιλητής έχει οριστεί ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Αιγάλεω διοργανώνουν τη Δευτέρα 3 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. Παναιγιαλιώτικη συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και η Συνθήκη του Μάαστριχτ". Θα μιλήσει ο Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 4 Μάρτη στου Ζωγράφου θα γίνει συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60) στις 7.00 μ.μ. με ομιλητή τον Π. Γεωργιάδη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Γούβας καλεί σε πολιτική συγκέντρωση την Τρίτη 4 Μάρτη στις 7.00 μ.μ. στα γραφεία της (Φιλολάου και Πλατεία Πλυτά) με θέμα: "5 χρόνια Μάαστριχτ και οι θέσεις του ΚΚΕ". Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 4 Μάρτη περιοδεία θα κάνει στο υπουργείο Εργασίας στις 9.30 π.μ., ο Γ. Σταυρόπουλος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ