Τρίτη 25 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εντείνονται οι προσπάθειες ενημέρωσης

Συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη με αυξανόμενους ρυθμούς η Καμπάνια Ενημέρωσης για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, με περιοδείες, ομιλίες και συγκέντρωση υπογραφών σε χώρους δουλιάς, σε γειτονιές, σε Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, σε λαϊκές αγορές κλπ. Η ΚΝΕ προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες μία σειρά από εξορμήσεις σε σχολεία και στέκια νεολαίας, ενώ σε καθημερινή βάση τα μέλη και τα στελέχη από τις συνοικιακές οργανώσεις του Κόμματος συνεχίζουν να ενημερώνουν το λαό της συνοικίας τους.

Για σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί περιοδεία στο εργοτάξιο Επταπυργίου, αύριο στον Οργανισμό Υδρευσης και την Τετάρτη στις 11 το πρωί στη λαϊκή της Ροτόντας. Επίσης την Πέμπτη την ίδια ώρα στη λαϊκή της Γκράτσιου και το Σάββατο στη λαϊκή της Ξηροκρήνης. Την Παρασκευή θα γίνει ενημέρωση στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου. Ανοιχτή συγκέντρωση διοργανώνεται την Πέμπτη 27/2 στις 7μμ στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Ακόμη στελέχη της εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας θα περιοδεύσουν από την Πέμπτη στη βιομηχανική ζώνη.

  • Καθημερινά περιοδεύουν οι κομμουνιστές των Σερρών στις πόλεις και στα χωριά του νομού, ενημερώνοντας τους κατοίκους για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την ανάγκη διεξαγωγής Δημοψηφίσματος. Αντιπροσωπεία της ΚΟ Σερρών, με επικεφαλής τον βουλευτή Στ. Παναγιώτου, περιόδευσε την Κυριακή στη Μαυροθάλασσα και στην Ευκαρπία και μίλησε σε συγκεντρώσεις. Σήμερα η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί την Παλαιοκώμη στις 6μμ και στις 7μμ το Δήμο Ροδολίβους, όπου και θα μιλήσει ο Στ. Παναγιώτου, ενώ στις 26/2 θα γίνει συγκέντρωση στο Νέο Σκοπό, όπου και θα μιλήσει ο βουλευτής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ