Παρασκευή 14 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Κέρδη και ζημίες

Κέρδισε σε ηθικό, έχασε τον Κωνσταντινίδη

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη - πρόκριση στον τελικό επί της Παναχαϊκής για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Βελιμίρ Ζάετς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες: "Αυτή μάλιστα ήταν μια θαυμάσια εμφάνιση. Συνδυάσαμε γκολ αλλά και θέαμα. Ετσι θέλω να παίζουμε στο εξής". Ο Ζέκο απέφυγε τα προγνωστικά, όμως δε δίστασε να δηλώσει: "Εχουμε ακόμη ένα ματς και χρειάζεται προσοχή. Σίγουρα είμαστε το μεγάλο φαβορί. Πάντως εύχομαι να παίξουμε το ίδιο καλά και στον τελικό όπως την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Παναχαϊκή".

Πάντως ο τραυματισμός του Κώστα Κωνσταντινίδη σκίασε την έξοχη απόδοση των πρασίνων. Ο παίκτης θα εξεταστεί από το γιατρό Αργύρη Μήτσου, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν να μην είναι παρών στον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα ξανά με την Πατρινή ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο".

Μέσα στη βδομάδα αναμένεται να κλείσει το θέμα Καλιτζάκη. Ο παίκτης θα ζητήσει γύρω στα 150 εκατομμύρια δραχμές για το νέο 5ετές συμβόλαιο, ποσό που μάλλον θα αποδεχτεί ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ