Παρασκευή 14 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Η Επιτροπή Στήριξης Λακώνων Αττικής του ΚΚΕ σας καλεί στη συνεστίαση που θα γίνει σήμερα Παρασκευή και ώρα 9.30 μ. μ. στο κέντρο "ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ" (οδός 34ου Συντάγματος & Κόδρου, τηλ. 4224.210-11). Για πληροφορίες στην Αθήνα: 5245.439, 8837.086 στον Πειραιά: 4532.786.

  • Η ΝΕ Τρικάλων διοργανώνει πολιτική εξόρμηση στα χωριά του νομού σήμερα Παρασκευή στη Ζηλευτή στις 7.00 μ. μ., με ομιλήτρια την Ελένη Κουτουπά,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων, στο Κεραμίδι στις 7.30 μ. μ., με ομιλητή τον Θεοδόση Τσόργα,μέλος της ΝΕ Τρικάλων.
  • Η ΝΕ Σάμου και οι ΚΟ Μαραθόκαμπου και Πύργου διοργανώνουν συγκεντρώσεις με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ". Στο Μαραθόκαμπο σήμερα Παρασκευή στις 6.30 μ. μ. και στον Πύργο αύριο Σάββατο στις 6.30 μ. μ. με ομιλητή τον Γιάννη Μισιρλή,καθηγητή του Πανεπιστημίου Πάτρας. Επίσης αύριο Σάββατο στις 11.00 π. μ. στο εργατικό Κέντρο Σάμου η ΝΕ Σάμου διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση για τα θέματα της Παιδείας, θα μιλήσει ο Γιάννης Μισιρλής.
  • Η ΚΟ Αγ. Σοφίας και Αγ. Δημητρίου Πειραιά και η ΟΒ της ΚΝΕ κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους αύριο Σάββατο στις 6.30 μ. μ. στα γραφεία τους (Παλαμηδίου 60).
  • Η ΚΟ Σαλαμίνας και η ΟΒ Σαλαμίνας της ΚΝΕ σας καλούν στην εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την Παιδεία που διοργανώνουν αύριο Σάββατο στις 5.30 μ. μ. στο Κέντρο Νεότητας (Παραλία Σαλαμίνας). Θα μιλήσει ο Λάζαρος Μυλωνάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η ΚΟ Ανω Κυψέλης και το τμήμα Οικοδόμων σας προσκαλούν αύριο Σάββατο και ώρα 7.00 μ. μ. στα γραφεία τους (Φαιδριάδων 131), στην εκδήλωση - γλέντι που θα πραγματοποιήσουν για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ν. Αχαϊας καλεί τους φίλους του ΚΚΕ που κατάγονται από το νομό σε συνάντηση ανταλλαγής σκέψεων την Τετάρτη 19 Φλεβάρη στα γραφεία της ΚΟ Αθήνας (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, γωνία).
  • Η ΚΟ Αρτέμιδας (Λούτσα) κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 16 Φλεβάρη στις 10 π. μ, στο κέντρο "Φάρος".
  • Η ΚΟ Πλατείας Βάθης - Αγίου Παύλου καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της την Κυριακή 16 Φλεβάρη και ώρα 10.30 π. μ. στα γραφεία της στη συζήτηση με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" και στη συνέχεια στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
  • Η ΚΟ Γούβας καλεί σε συνεστίαση, που θα γίνει την Κυριακή 16 Φλεβάρη και ώρα 10.00 μ. μ. στο κέντρο "ΕΡΜΗΣ" (οδός Ελλης 15 Δάφνη, κοντά στο Δημαρχείο).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ