Πέμπτη 13 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΕΦΑΝΕΛ
Οριστικοποιεί την πρόκριση

Με στόχο να οριστικοποιήσει και τυπικά την πρόκριση στη φάση των "8", ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τη Στεφανέλ Μιλάνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των Πειραιωτών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό μετά τη βελτίωση των εμφανίσεων της ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Μπορεί όμως ψυχολογικά το κλίμα να είναι ιδανικό, αγωνιστικά όμως τα προβλήματα δε φαίνεται να έχουν τέλος για τον προπονητή Ντούσαν Ιβκοβιτς. Και αυτό γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα σταμάτησαν οι τραυματισμοί και άρχισαν οι αρρώστιες. Ετσι εκτός από τον Δημήτρη Παπανικολάου που είναι ασθενής και νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, ήρθε να προστεθεί και η αμφίβολη συμμετοχή του Μίλαν Τόμιτς. Ο παίκτης από τις αρχές της βδομάδας αισθάνεται αδυναμία και μάλιστα αποχώρησε και από την προπόνηση της Τρίτης.

Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι τα σχέδια του Ντούσαν Ιβκοβιτς εστιάζονται στην προσπάθεια για μπλοκάρισμα των δυο κινητήριων μοχλών της Στεφανέλ, των Αμερικανών Μπόουι και Κιντ, αφού σ' αυτούς αναμένεται να πέσει το μεγαλύτερος βάρος των ιταλικών επιθέσεων. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΑΝΤ1.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ