Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
O άθλιος ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο άθλιος και αντικομμουνιστικός "Αντέννα" το έχει παραξηλώσει. Μήνες τώρα "κόβει" το ΚΚΕ συστηματικά, μεθοδευμένα και κατόπιν εντολών ιδιοκτήτη και διευθυνόντων του, από τα δελτία ειδήσεων, ενώ δεν προσκαλεί εκπροσώπους του Κόμματός μας στις όσες ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές συζητήσεις διοργανώνει.

Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο. Απλώς εδώ και μήνες έχει παραγίνει. Κατά τρόπο προκλητικό. Αιτία του αποκλεισμού του ΚΚΕ δεν είναι μόνο η προκατάληψη του ΑΝΤΕΝΝΑ και ο γενικότερος ρόλος που παίζει στην παραπληροφόρηση, ιδιαίτερα σε ορισμένες εκπομπές του. Είναι και το γεγονός ότι το Κόμμα μας έχει ζητήσει (μέσα από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο) την επιβολή προστίμων στο εν λόγω κανάλι, εξαιτίας απαράδεκτων εκπομπών του που είδαν το φως της δημοσιότητας!

Τι περίμεναν; Οτι θα τους χαριστούμε, για να μας "παίζουν"; Οτι θα ανταλλάξουμε την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την υπεράσπιση αξιών και αρχών μας, με κάποια τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά λεπτά; Μάλλον δε γνωρίζουν καλά τι εστί ΚΚΕ. Αλλά θα συνέλθουν θέλοντας και μη. Θα τους υποχρεώσει η λαϊκή κατακραυγή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ