Τρίτη 26 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πάλι στις νίκες ο ΝΟΒ

Στην Πάτρα ξέσπασε τελικά η Βουλιαγμένη για την ήττα της από τη Χαλκίδα αφού οι πρωταθλητές επικράτησαν των Αχαιών με 13 - 10 και εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι "μπέμπηδες" για άλλη μια φορά είχαν σαν κορυφαίο τον Γιώργο Αφρουδάκη που πέτυχε 5 γκολ ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Κρέντελ που δείχνει μέρα με τη μέρα να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στη δεύτερη θέση εδραιώθηκε η Χαλκίδα μετά τη χθεσινή της νίκη επί του Εθνικού με 13 - 10.

Εξάλλου με ηγέτη τον Ντιμίτρι Απανασένκο, ο Παναθηναϊκός σημείωσε μια δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη επί της Γλυφάδας με 6 - 4.

Ο Ολυμπιακός σαν σίφουνας πέρασε από τη Νίκαια όπου επικράτησε του τοπικού Αρη με 7 - 16, ενώ ευρεία νίκη σημείωσαν και τα Χανιά στην έδρα τους επί του Ηλυσιακού με 21 - 11. Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο ΟΦΘ που επικράτησε εκτός έδρας της Χίου με 8 - 7 και τη βύθισε ακόμα πιο κάτω στη βαθμολογία.

Η βαθμολογία μετά από 14 αγώνες είναι: Βουλιαγμένη 25, Χαλκίδα 22, Παναθηναϊκός 20, Ολυμπιακός 20, Χανιά 19, Πάτρα 14, Εθνικός 13, Ηλυσιακός 11, Γλυφάδα 10, Χίος 6, ΟΦΘ 2, Αρης Νικαίας 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ