Τετάρτη 6 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
... δεν πτοούν τους Θεσσαλούς αγρότες

Φυσικά, "έχουν γνώσιν οι φύλακες" και οι αγρότες γνωρίζουν πολύ καλά το ρόλο που παίζουν κάποια ΜΜΕ. Στη σύσκεψη των Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα, απ' όλους τους θεσσαλικούς νομούς, που πραγματοποιήθηκε προχτές στη Λάρισα, οι εκπρόσωποι της μαχόμενης αγροτιάς κατάγγειλαν αυτό τον υπονομευτικό, συκοφαντικό και "άνανδρο" ρόλο αυτών των ΜΜΕ, δήλωσαν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και αυτό το εμπόδιο στο δρόμο του αγώνα τους και προειδοποίησαν πως κανείς δεν είναι σε θέση να διαρρήξει την ενότητα του αγωνιστικού αγροτικού κινήματος και να σταματήσει την πάλη της αγροτιάς, για το δίκιο της, για να μην ξεκληριστεί από τη γη της, στο όνομα της ΟΝΕ και του "ευρωμονόδρομου".

Ας λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτή την προειδοποίηση οι "φυλλάδες - Φιλιππινέζες του εκσυγχρονισμού" κι όλοι όσοι επιχειρήσουν, μέσω των ΜΜΕ, να τα "βάλουν" με την οργή και το αγωνιστικό πάθος των αγροτών της Θεσσαλίας κι ολόκληρης της Ελλάδας.

Εκείνο το "ου παντός πλειν ες Κόρινθον" θα ισχύσει για οποιουσδήποτε υπονομευτές του αγροτικού ξεσηκωμού "σκάσουν μύτη" στη Θεσσαλία...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ