Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Με ελπίδες στο Σέφιλντ

Με αποκλειστικό στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη παρουσία σε τελικούς, τα δελφίνια της ελληνικής κολύμβησης ρίχνονται από σήμερα στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μικρής πισίνας (25άρα) που διεξάγεται στο Σέφιλντ.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν εννιά κολυμβητές/τριες (τέσσερις άνδρες και πέντε γυναίκες) οι οποίοι είναι: Κολυμβητές: Μαγγανάς, Παπαδάκης, Οικονόμου, Βάιου. Κολυμβήτριες: Μαχαίρα, Σαρακατσάνη, Λυμπερτά, Μπλιάμου, Κώνστα.

Στη σημερινή πρώτη μέρα των αγώνων τις περισσότερες ελπίδες για διάκριση έχει το βαρύ πυροβολικό της ελληνικής ομάδας Δημήτρης Μαγγανάς που θα πέσει στα 100μ και 400μ ελεύθερο.

  • Υπό την αιγίδα του Νηρέα Χαλανδρίου διεξάγονται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ αγώνες κολύμβησης και συγχρονισμένης κολύμβησης παίδων και κορασίδων με των επωνυμία "1ο Τρόπαιο Νηρέα" και συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελλάδα. Οπως τόνισε ο πρόεδρος του Νηρέα, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής, Παναγιώτης Μιχαήλ, είναι η πρώτη φορά που ένας σύλλογος διοργανώνει αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ στόχος είναι οι αγώνες να αποκτήσουν κάποτε διεθνή χαρακτήρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ