Κλειστά κράτησε... χαρτιά και στόμα χτες ο Μπλαχίν, ενόψει του αγώνα με τον Αρη. Η "κιτρινόμαυρη" αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί από τους γηπεδούχους ως εφαλτήριο για μια πορεία προς την έξοδο στο Τσάμπιον Λιγκ και η παρουσία του νέου τεχνικού ελπίζουν να συνδυαστεί με νίκη και θέαμα. Τον ίδιο στόχο έχει και ο Ουκρανός, αφού δεν ξεχνάει πως νίκη του Αρη στην Τούμπα στάθηκε η αφορμή για την απόλυσή του.
Ο Μπλαχίν ούτε δηλώσεις έκανε ούτε εκπαιδευτικό διπλό. Ετσι, κάθε εκτίμηση για το σχήμα που θα παρατάξει ενέχει σαφώς τον πιθανότητα του λάθους. Το μόνο σίγουρο είναι πως θ' απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κασάπης, Μάρκος. Μάλλον θα τους αντικαταστήσουν οι Κοπιτσής, Ζήκος. Κατά τ' άλλα την 11άδα αναμένεται να στελεχώσουν οι Ατματσίδης, Λάκης, Καλιτζάκης, Κωστένογλου, Σαβέφσκι, Δώνης, Γκρέταρσον, Μαλαδένης, Νικολαϊδης.
Να επισημάνουμε πως τους διοικούντες προβληματίζει έντονα η βεντέτα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Ο φόβος εκτρόπων (και τιμωρίας πριν τα ντέρμπι) λοιπόν έχει προκαλέσει κινητοποίηση και συνεχείς επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς.