Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Ξέφυγε η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της χτεσινής 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Το συγκρότημα του Νίκου Κόβη κέρδισε 2 - 1 τον Ιάλυσο και έτσι εδραιώθηκε για τα καλά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά 4 πόντων από τους διώκτες της. Η Παναχαϊκή γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (σ.σ. η μόνη έως χτες αήττητη ομάδα στην κατηγορία) στο Βύρωνα από τη Δόξα με 3 - 2, ενώ η Καλαμάτα αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα με το αγχώδες 1 - 0 επί των Τρικάλων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής: Καλαμάτα - Τρίκαλα 1 - 0, Γιάννενα - Πιερικός 2 - 0, Καλλιθέα - Ιάλυσος 2 - 1, Δόξα Βύρωνα - Παναχαϊκή 3 - 2, Καρδίτσα - Αθηναϊκός 0 - 1, Αγ. Νικόλαος - Νίκη Βόλου 3 - 1, Σέρρες - Λύκοι 3 - 1, Καλαμαριά - Εδεσσαϊκός 2 - 1, Λάρισα - Παναιτωλικός 4 - 2.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ