Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
"Μαλακώνει" ο Στέπι

Οι πληροφορίες και εκτιμήσεις για το κακό κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ, και ιδιαίτερα στις σχέσεις των παιχτών με τον Στεπάνοβιτς, ενισχύθηκαν χτες από ένα ακόμα γεγονός. Ο Μ. Κασάπης αρνήθηκε να προπονηθεί και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια του τεχνικού και άλλων παραβρισκόμενων για να μεταπειστεί. Πάντως ο "γερμανοαναθρεμμένος" τεχνικός, μάλλον αντιλαμβανόμενος τις (λίαν επιεικώς) δυσάρεστες συνέπειες που 'χει η τακτική του, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές, άλλαξε ρότα και στην ομιλία του παρουσίασε "άλλο πρόσωπο". Θέλοντας να τοποθετήσει το δικό του "λιθαράκι" στη δυσκολότατη προσπάθεια αναστροφής του κλίματος και στη βελτίωση της ψυχολογίας, εξέφρασε πίστη στους παίχτες και τις δυνατότητές τους.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως "πρέπει να προχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά. Να μείνουμε ενωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια γιατί οι υποχρεώσεις είναι μπροστά μας". Κάλυψη - γέφυρα παρείχε και προς τον Κασάπη, αναφέροντας ότι "έκανε λάθος αλλά παραμένει μεγάλος παίχτης. Αλλωστε λάθη κάνουμε όλοι". Πάντως, ακολουθώντας την πεπατημένη, έριξε ευθύνες στα ΜΜΕ, ισχυριζόμενος πως αυτά διόγκωσαν τα θέματα που δεν είχαν τέτοιες διαστάσεις.

Τον Τύπο κατηγόρησε και η ΠΑΕ, που διέψευσε χτες ότι η πολυεθνική ιδιοκτήτρια αφαίρεσε από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Πατρίκ Κομνηνό, το δικαίωμα υπογραφής, δηλαδή, ουσιαστικά, εκπροσώπησης του σωματείου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει πως η είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο γενικότερης επίθεσης από μερίδα των ΜΜΕ στην υφιστάμενη διοίκηση και την ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ