Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηρώδειο με Πάολο Κόντε

Μία και μοναδική συναυλία, στο Ηρώδειο,δίνει αύριο (8.30μ.μ.) ο Ιταλός τραγουδοποιός Πάολο Κόντε,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών.

Συνοδευόμενος από δώδεκα μουσικούς, θα ερμηνεύσει δικά του τραγούδια, που κινούνται ανάμεσα στην τζαζ, τα λάτιν και το τάνγκο, μέσα από 15 συνολικά δίσκους, όπως "Un gelato al Lemon" (1979), "Paris Milonga" (1981), "Paolo Conte" (1984), "Concerti Live" (1985), "Tournee" (1993), "The best of Paolo Conte" (1996) κ. ά.

Πρόσφατα για τον Πάολο Κόντε ο μουσικοκριτικός Τζέιμς Χάντερ έγραφε: "Η μουσική του δίνει μία εξαιρετικά αισιόδοξη οπτική για τον κόσμο και τη φαντασία που πρέπει να υπάρχει σε αυτόν, αλλά με τέτοιον τρόπο που μοιάζει να φωνάζει: αφήστε με να νιώσω "βυθισμένος" στη μαγεία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ