Κυριακή 23 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ιθάκης και ο δήμος διοργανώνουν την καθιερωμένη χρονιάτικη εκδήλωση προς τιμήν της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, που θα γίνει σήμερα Κυριακή 23 - 8 - 1998, στο χώρο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στις 9 μ.μ..Θα ακολουθήσει εκδήλωση με αντιστασιακά τραγούδια από τη φιλαρμονική του Κοινωφελούς Ομίλου Ιθάκης.
  • Εκδρομή - προσκύνημα, οργανώνει στις 28, 29 και 30 - 8 - 1998,η ΚΟΒ Χαϊδαρίου, στη μνήμη των αγωνιστών και των πεσόντων του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στους Νομούς Πέλλας και Κιλκίς. Θα συμμετέχει, επίσης, στην εκδήλωση προς τιμή της πρώτης αντάρτικης ομάδας του Νότιου Ολύμπου, στις Καριές Ολύμπου.Τηλέφωνο για πληροφορίες και συμμετοχή: 5817.384.
  • Τους ήρωες του ΕΛΑΣ που έπεσαν στη μάχη του Σαλίγκαρου (Κάζας), ενάντια στους κατακτητές, θα τιμήσουν τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ Περιοχής Θριασίου και Θηβών καθώς και η κοινότητα Οινόης,την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 10.30 π.μ..Ετσι, καλούν, τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ και τους φίλους της Εθνικής Αντίστασης να συμμετάσχουν στην αποτίμηση του φόρου τιμής στους ήρωες της ΕΑΜικής εποποιίας.
  • Ο Δήμος Αλμυρού Βόλου και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Αλμυρού Βόλου, οργανώνουν εκδήλωση προσκύνημα, στο Ηρώο του Νεκροταφείου Αλμυρού, για τους 35 εκτελεσθέντες στην περιοχή, από τα στρατεύματα της κατοχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου,και ώρα 11.00 π.μ..

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ