Σάββατο 22 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Χαμόγελα για Πάτρα - Χανιά

Η τύχη χαμογέλασε στην Πάτρα και τα Χανιά καθώς και στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, κατά τη χτεσινή κλήρωση των Κυπέλλων Ευρώπης.

Η αχαϊκή ομάδα κληρώθηκε στον Α Ομιλο του Λεν Τρόφι, με αντιπάλους τη γαλλική Σεν Ζαν Ντ' Ανζελί, τον Ερυθρό Αστέρα, τη βελγική Μουσκρόν και τη Λοκομοτίβ Κισινέφ από τη Μολδαβία.

Οι Κρητικοί κληρώθηκαν στο Γ Ομιλο, όπου θα κοντραριστούν με τις: Ρεάλ Κανόε (Ισπ.), Κόζιτσε (Τσεχ.), Νέπτουν (Τουρκ.), Νέπτουν Βόνταφον (Μάλτα).

Οι αγώνες των ομίλων της πρώτης φάσης του LEN TROPHY θα διεξαχθούν από 21 έως 25 Οκτώβρη και οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών γυναικών, τώρα, ο Ολυμπιακός θα είναι ο διοργανωτής του 1ου ομίλου και θα "φιλοξενήσει" την Πόλαρ Μπέαρς από την Ιρλανδία και τη βρετανική Κόβεντρι.

  • Με πρώτη αντίπαλο τη Γαλλία η εθνική ομάδα πόλο των εφήβων ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Μπρατισλάβα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είναι το φαβορί για τη συνάντηση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, αφού οι "τρικολόρ" μπορεί να παραμένουν σχεδόν... άγνωστοι για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάκη Μίχαλο, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να χτυπήσουν "στα ίσια" την ελληνική ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ