Κυριακή 19 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29

ΑΠΟ ΤΟ 1996 είχε να κερδίσει η Γιαμάχα γκραν πρι μοτοσικλέτας στην κατηγορία των 500 κ. εκ. και, τελικά, τα κατάφερε με τον Νεοζηλανδό Σάιμον Κρέιφαρ στο Ντόνιγκτον Παρκ. Η νίκη μάλιστα ήταν πεντακάθαρη, αν αναλογιστεί κανείς τη διαφορά των 11,5 δευτερολέπτων από τον δεύτερο, παγκόσμιο πρωταθλητή, Μικ Ντούχαν, που πάντως προηγείται στη βαθμολογία. Στα 250 κ. εκ., πρώτος ο Λάρις Καπιρόσι που πλησίασε τον Χαράντα στη βαθμολογία. Προσωπική υπόθεση έχει κάνει τα 125 ο Σακάτα, που ξανακέρδισε, και έχει ήδη διαφορά 46 βαθμών στη γενική κατάταξη. Σήμερα πραγματοποιείται στη Γερμανία ο 9ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Στη φωτό, ο Κρι Πιγιέ, ενώ κυνηγά τον Μπιάτζι.

Ο 4ος ΑΓΩΝΑΣ ταχύτητας μοτοσικλετών αναβλήθηκε. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ, οι αρμόδιες αρχές δεν έδωσαν άδεια να πραγματοποιηθεί αγώνας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης. Η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης του αγώνα θα ανακοινωθούν προσεχώς. Ελλάς το μεγαλείο σου... ΤΡΙΤΗ και καλύτερη για τον Νίκο Νικολούζο. Ο νεαρός οδηγός της Penzoil κατάφερε να οδηγήσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του στον 3ο αγώνα του επαγγελματικού πρωταθλήματος Φόρμουλα 3 στην Τρίπολη, παίρνοντας μια εντυπωσιακή νίκη. Παρότι ο Μανώλης Μοσχούς έκανε την τέλεια εκκίνηση παίρνοντας κεφάλι, ο Νικολούζος επιτέθηκε, τον προσπέρασε και χάθηκε κυριολεκτικά. Η διαφορά στο τέλος άγγιξε τα 14 δευτερόλεπτα, ενώ στον τρίτο- Γιώργο Μαγκλιβέρα - ο νεαρός πρωταθλητής έριξε γύρο!

ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ της τιμής των Lada Niva προχώρησε η αντιπροσωπεία. Η νέα παρτίδα των τζιπ που παρελήφθη πριν λίγες μέρες θα διατίθεται το καυτό δίμηνο Ιούλη - Αυγούστου στην τιμή των 4.185.000 δρχ., δηλαδή 200.000 λιγότερο απ' την τιμή που ίσχυε στον επίσημο κατάλογο του Ιούνη. Η τιμή είναι η ίδια με αυτήν που ίσχυε πέρσι ίδια εποχή, και αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτου, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η χρηματοδότηση της Lada Credit Hellas (1.000.000 προκαταβολή και εξόφληση έως και 60 μήνες).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ