Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ν. ΑΦΡΙΚΗ - ΔΑΝΙΑ
Φαβορί οι Σκανδιναβοί

Με αποκλειστικό σκοπό τη δεύτερη νίκη που θα τη φέρει στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, η Δανία αντιμετωπίζει σήμερα τη Νότια Αφρική χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το έργο των "ρόλιγκανς" είναι εύκολη υπόθεση.

Οι Αφρικανοί μπορεί να ηττήθηκαν με 0 - 3 από τους Γάλλους αλλά εντούτοις έδειξαν ότι διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αλλωστε χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας Μίκαελ Λάουντρουπ που επισήμανε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή αφού συν τοις άλλοις η ομάδα του θα είναι αυτή που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος.

Εξ αιτίας της κρισιμότητας του παιχνιδιού, ο Μπο Γιόχανσον άλλαξε τις συνήθειες που επικρατούσαν μέχρι σήμερα στην ομάδα της Δανίας αφού για πρώτη φορά χτες η ομάδα προπονήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Στην αντίπερα όχθη χωρίς άγχος και με ηθικόν ακμαίο παρά την ήττα από την οικοδέσποινα Γαλλία, οι Νοτιοαφρικανοί δηλώνουν πανέτοιμοι για τον δεύτερο αγώνα τους στο φετινό Μουντιάλ.

"Για μας η φετινή διοργάνωση αποτελεί την αρχή. Ετσι λοιπόν δεν έχουμε άγχος και αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να παίξουμε πιο ελεύθερα", τόνισε ο προπονητής των "Μπαφάνα - Μπαφάνα" Φιλίπ Τρουζιέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη συμμετοχή του υψηλόσωμου παίκτη της ιταλικής Μπάρι, Φιλίπ Μασίγκα, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γαλλία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ