Τρίτη 2 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΚΕ
Κανένας εφησυχασμός

Η επαγρύπνηση όλων των εργαζόμενων στην Ιονική είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ, τονίζεται σε χτεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τις νέες κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με τη σημερινή απόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής επιβεβαιώνεται και πάλι η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να επιβάλει την αντεργατική πολιτική της. Απ' την άλλη γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθούν και να παγιδευτούν οι εργαζόμενοι στην ΙΟΝΙΚΗ, με την προβολή των δήθεν καλών κυβερνητικών προθέσεων διεξαγωγής ενός αμοιβαία ωφέλιμου "διαλόγου"!

Κι αυτά γίνονται την ίδια στιγμή που στην κυβερνητική σύσκεψη πήραν μέρος και οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, γεγονός που προοιωνίζεται μόνο νέα αυταρχικά μέτρα.

Κανένας εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρξει. Η επαγρύπνηση όλων των εργαζομένων στην ΙΟΝΙΚΗ είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Το ίδιο και η ενότητα. Η επαγρύπνηση και η αγωνιστική ενότητα - και όχι η συμμετοχή σε "διαλόγους" - είναι προϋποθέσεις για ν' αποκρουστούν οι τρικλοποδιές της κυβέρνησης και των συνδικαλιστικών στελεχών που συμμετέχουν σ' αυτές τις αντεργατικές μεθοδεύσεις".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ