Παρασκευή 29 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συμφώνησε με Αντερλεχτ ο Ντέμης

Με τον τίτλο "Ο Νικολαϊδης στο Βέλγιο" η σημαντικότερη αθλητικοπολιτική εφημερίδα των Βρυξελλών, η "Ντερνιέρ Ερ" προαναγγέλλει ουσιαστικά στο χθεσινό της της φύλλο την απόκτηση του Ντέμη Νικολαϊδη από την Αντερλεχτ. "Είναι ο επιθετικός που έψαχνε η Αντερλεχτ" αναφέρει το δημοσίευμα, επισημαίνοντας όμως παράλληλα ότι ο μόνος παράγοντας ανησυχίας είναι ο "ασταθής χαρακτήρας" του παίκτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπέρ της μεταγραφής του Ντέμη Νικολαϊδη στη βελγική ομάδα τάχθηκε εξ αρχής ο Αρι Χάαν, ο οποίος τον γνώριζε από την εποχή που ήταν στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ήρθε πολλές φορές στην Ελλάδα για να τον δει να αγωνίζεται.

Ο παίκτης της ΑΕΚ αναμενόταν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Νικολαϊδης συμφώνησε με την Αντερλεχτ και μόνο θέμα διαπραγμάτευσης είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αφού οι Βέλγοι θέλουν 5ετές συμβόλαιο αντί 1 δισ. (άλλο 1,5 δισ. θα πάρει η Ενωση) ενώ ο παίκτης θέλει 3ετές συμβόλαιο.

  • Στα μεταγραφικά ζητήματα υπάρχει κινητικότητα αφού στο στόχαστρο είναι οι Κώστας Φρατζέσκος, Βασίλης Λάκης και Ραϊμόν Καλά. Πάντως όσον αφορά τον πρώτο, ο ΠΑΟΚ διαψεύδει ότι έχουν γίνει διερευνητικές συζητήσεις.
  • Τέλος, στο θέμα προπονητή ο Γιοακίμ Λεβ ζήτησε παράταση αφού έχει καλύτερη πρόταση από τη Φενέρ Μπαξέ. Εναλλακτική λύση ο Ντράγκαν Στεπάνοβιτς που αυτό τον καιρό είναι άνεργος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ