Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Τρεις στο Παγκόσμιο Ανωμάλου

Με δύο αθλητές και μια αθλήτρια θα εκπροσωπηθεί ο ελληνικός στίβος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Μαρακές. Στο Μαρόκο θα πάνε ο Νότης Παπούλιας, ο Παναγιώτης Χαραμής και η Μαρία Πολύζου. Αρχικά είχε δηλωθεί η Χρυσοστομία Ιακώβου, που όμως στη συνέχεια αναίρεσε την απόφασή της να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο.

  • Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (15 Μάρτη στα Σκόπια) θα πάρουν μέρος ο Νίκος Πόλλιας και η Κατερίνα Φωτοπούλου.
  • Το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με ομόφωνη απόφασή του εξέφρασε δημόσια συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές για την επιτυχή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας στη Βαλένθια.
  • Την Κυριακή 8 Μάρτη θα γίνει στη Φιλοθέη το πανελλήνιο πρωτάθλημα 50χλμ βάδην ανδρών. Η εκκίνηση θα γίνει στις 8πμ από το γυμναστήριο της Φιλοθέης.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ