Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Υπογράφει ο Ιορντανέσκου

Ομοσπονδιακός εκλέκτορας και με τη... βούλα θα είναι από σήμερα ο Ανχελ Ιορντανέσκου. Το πρωί υπογράφει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ και το μεσημέρι θα παρουσιαστεί επίσημα. Χτες ο Ρουμάνος τεχνικός λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα δήλωσε: "Ηρθα ξανά για ν' αρχίσω δουλιά. Με το συμβόλαιό μου είναι όλα εντάξει. Το Σάββατο θα πάμε στο Οσλο (σ.σ. καθορισμός ημερομηνιών για τα προκριματικά του EURO 2000) με τον κύριο Γκαγκάτση.

Θέλω ό,τι πέτυχα με τη Ρουμανία να το κάνω και με την Εθνική Ελλάδας. Κανονικά αναλαμβάνω στις 15 Ιούλη. Ως τότε έχω πολύ καιρό να μάθω τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο". Οπως ανέφερε ο Ιορντανέσκου, θέλει φιλικό Ελλάδας - Ρουμανίας, κάτι για το οποίο δε διαφωνεί ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας.

Στο μεταξύ, ο υπηρεσιακός προπονητής, Κ. Πολυχρονίου, ανακοίνωσε χτες τους 18 παίχτες που θα συγκροτήσουν την αποστολή για το φιλικό με τη Ρωσία (18/2). Είναι οι: Ατματσίδης, Κασάπης, Καλιτζάκης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Αποστολάκης, Κωνσταντινίδης, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Πουρσανίδης, Αναστασίου, Μιχόπουλος, Φραντζέσκος, Βρύζας, Ζαγοράκης, Μαχλάς, Μπορμπόκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ