Σάββατο 24 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΠΑΟ
"Τρομάζει" η Ριζούπολη

Ο κακός αγωνιστικός χώρος προβληματίζει τον Β. Δανιήλ για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Ο κακός αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης προβληματίζει έντονα τον τεχνικό ηγέτη του Παναθηναϊκού Βασίλη Δανιήλ ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα (3μμ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) όπου ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής. "Αναμφίβολα το βαρύ τερέν επηρεάζει τις ομάδες που έχουν την υπεροχή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί το γήπεδο θα κρύβει πολλές παγίδες", τονίζει ο Καβαλιώτης τεχνικός, για να συνεχίσει: "Θέλουμε μόνο νίκη ώστε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας θα παίξει κλειστά και με ξαφνικές αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει. Εμείς θα χρειαστούμε καθαρή σκέψη ώστε να βρούμε τις λύσεις απέναντι στη σφιχτή άμυνα του αντιπάλου".

Καλά στοιχεία έδειξε ο Ουζμπέκος Γιάφα Ισμιντένοφ που δοκιμάζεται στην Παιανία. "Δείχνει καλά στοιχεία παίκτη, όμως είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ως την Τρίτη θα πάρουμε την οριστική απόφαση", δήλωσε ο κ. Δανιήλ και για 22χρονο επιθετικό.

Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής του τριφυλλιού θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Κωνσταντινίδη που είναι τραυματίας. Ακόμη απέκλεισε τους Νασιόπουλο, Παππά, Αποστόλου.

  • Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Ο ταλαντούχος μέσος έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και την τελευταία στιγμή ο Τάις Λίμπρεχτς θα αποφασίσει αν τον χρησιμοποιήσει. "Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, όμως στο ποδόσφαιρο τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό", τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός της ελαφράς ταξιαρχίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ