Τρίτη 20 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ηττες χωρίς συνέπειες

Εχασαν, αλλά διατήρησαν τη μεταξύ τους διαφορά οι πρωτοπόροι

Στα "μαλακά" έπεσαν οι πρωτοπόροι του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Αρη με 76-82, ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ με 61-66, αλλά διατήρησαν τη διαφορά του ενός πόντου που τους χωρίζει και η οποία, πιθανότατα, θ' αλλάξει μόνο στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι παίκτες του Αρη παίζοντας για το γόητρο... φυλάκισαν τον Ολυμπιακό παίρνοντας τη νίκη ευκολότερα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ζ. Πάσπαλιε ήταν όχι μόνο ο κορυφαίος του αγώνα, αλλά και ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, συγκεντρώνοντας 60 βαθμούς στο εβδομαδιαίο δημοψήφισμα της ΕΣΑΚ. Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο η ΑΕΚ, έφερε στην επιφάνεια αρκετές αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ράτζα και Σκοτ μονοπώλησαν τις επιθετικές προσπάθειες των "πρασίνων", γεγονός που διευκόλυνε αφάνταστα τα αμυντικά πλάνα των παικτών του Ιωαννίδη.

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Στογιάκοβιτς, που σημείωσε 43 πόντους, επικράτησε στην παράταση του Απόλλωνα στην Πάτρα με 94-86. Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Σπόρτιγκ, που νίκησε το Ηράκλειο με 82-64 και η Δάφνη που επικράτησε στα τελευταία δευτερόλεπτα του Παπάγου με 78-77.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ