Τρίτη 9 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αυτόματα το χαράτσι στα διόδια

Πιο... "ευχάριστη", γρήγορη και... αυτοματοποιημένη σκέφτεται να κάνει το ΥΠΕΧΩΔΕ, σε συνεργασία με το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ), την είσπραξη του χαρατσιού των διοδίων από τους οδηγούς που κινούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Οπως λέει σχετική ανακοίνωση, σκοπός της αυτοματοποίησης θα είναι η ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών (!), η βελτίωση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας του προσωπικού, ο εκσυγχρονισμός της οργάνωσης και η πληρέστερη παρακολούθηση των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στους σταθμούς διοδίων και η καλύτερη παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων του Οργανισμού Διαχείρισης των Διοδίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, η αυτοματοποίηση των διοδίων θα γίνει σε πρώτη φάση για τους σταθμούς στο Ρίο και το Ζευγολατιό,το Νεστάνι,το Σπαθοβούνι,τον Ισθμό,την Ελευσίνα,το Σχηματάρι και τις Αφιδνές.Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την προετοιμασία του διαγωνισμού του έργου που έχει προϋπολογισμό 1,5 δισ. δρχ. και το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 16 μήνες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ