Επιθετικό σχήμα παρατάσσει ο Μπάγεβιτς στο αυριανό παιχνίδι. Πρόστιμο από ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια με τη Ρεάλ
"Η ομάδα μας θα δώσει πέντε συνεχόμενα ντέρμπι. Το πρώτο αύριο με τον Ηρακλή, που διαθέτει δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα". Τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι με τον "Γηραιό" δείχνουν το πόσο υπολογίζει τον αντίπαλο και καταλήγει: "Περιμένω τον Ηρακλή πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά. Χρειάζεται σοβαρότητα και προσοχή, όπως σε κάθε παιχνίδι".
Στον αγωνιστικό τομέα ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με επιθετικό σχήμα και πιθανόν τρεις κυνηγούς. Πιθανή 11άδα για τους Πειραιώτες: Τοχούρογλου, Μπάντοβιτς, Καραταϊδης, Γεωργάτος, Ανατολάκης, Πασσαλής, Νινιάδης, Τζόρτζεβιτς, Ιβιτς, Οφορίκουε, Αλεξανδρής ή Γιαννακόπουλος.
Στα... μαλακά έπεσε ο Ολυμπιακός σχετικά με την τιμωρία του από την ΟΥΕΦΑ. Οι ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα πληρώσει 30 εκατομμύρια για τη ρίψη αντικειμένων στον αγώνα με τη Ρεάλ. Απέφυγε τα χειρότερα (βλέπε τιμωρία γηπέδου) όμως πλέον μπήκε στο... μάτι και οι φίλαθλοι από εδώ και πέρα πρέπει να είναι... Παναγίες.