Μέσα σε κλίμα ευφορίας από την εξαιρετική εμφάνιση στους Βαλκανικούς ανακοινώθηκε η αποστολή για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου. Το ντουέτο των ρεκόρ, Κόφφα - Ξανθού, ξαναχτύπησε
Με 14 ελπίδες διάκρισης θα ταξιδεύσει ο ελληνικός στίβος στη Βαρκελώνη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου (10 - 12 Μάρτη). Χτες ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ελληνική ομάδα που θα αποτελείται από 9 άνδρες και 5 γυναίκες. Αυτοί είναι: Κουκοδήμος - Βασδέκης (μήκος), Γενοβέλης (60μ), Παναγιωτόπουλος - Σμπώκος (200μ), Παλλάκης - Τσαταλός (κοντώ), Παπακώστας - Κοκκότης (ύψος), Ξανθού - Πατουλίδου (μήκος), Γκαβέρα - Μπακογιάννη (ύψος), Κόφφα (200μ).
Ο ελληνικός στίβος στην τελευταία εμφάνιση πριν τη Βαρκελώνη, το Σάββατο στους Βαλκανικούς Αγώνες κλειστού στίβου στο Φάληρο, δικαίωσε για άλλη μια φορά όσους θεωρούν ότι στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας θα έχει μια αξιόλογη παρουσία. Το Σάββατο την παράσταση έκλεψαν για άλλη μια φορά οι όμορφες του στίβου Κόφφα και Ξανθού. Η Κατερίνα Κόφφα σύμφωνα με τις φετινές της συνήθειες κατέρριψε στην ίδια διοργάνωση το πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 και στα 60μ. Στα 200μ έκανε χρόνο 23.43 (προηγούμενο δικό της με 23.57 από φέτος) ενώ στα 60μ με επίδοση 7.25 έκανε αποκλειστικά δικό της το ρεκόρ (το προηγούμενο με την Πατουλίδου με 7.29). Στο μήκος η Νίκη Ξανθού παρότι στερήθηκε την κόντρα της Πατουλίδου, που απουσίασε λόγω ίωσης), έφτασε τα 6.71 παίρνοντας το ρεκόρ από τη χρυσή Ολυμπιονίκη (6.68). Η επίδοση της Ξανθού είναι η 11η φέτος στον κόσμο. Αξιόλογες ήταν ακόμα οι εμφανίσεις του Σπ. Βασδέκη στο μήκος 7.94 (νέο ατομικό ρεκόρ), του Παπακώστα στο ύψος πρώτος με 2.29 και του Κοκκότη με 2.26 (νέο ατομικό ρεκόρ), του Γέπου στα 400μ (πρώτος με 47.95 - νέο ατομικό ρεκόρ), του Γενοβέλη στα 60μ πρώτος με 6.64. Αλλες ελληνικές πρωτιές, στα 60εμπ. ο Μάγος με 7.96, ο Κόλλιας στη σφαίρα με 18.53, ο Τσαταλός στο επί κοντώ με 5.40.