Τετάρτη 22 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ
Ανοδος ΕΣΚ, καθίζηση ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ

Σημαντική άνοδο σε ποσοστό και έδρες σημείωσε η Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΣΚ, που υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ), στις εκλογές του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων "Ολύμπικ Κέτερινγκ". Αντίθετα, συρρίκνωσαν τα ποσοστά τους και έχασαν έδρες ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ.

Οι εκλογές του σωματείου (ΣΕΟΚ) έγιναν από 15 - 17 του μήνα. Σε σύνολο 928 εγκύρων ψηφοδελτίων, έλαβαν: ΠΑΣΚΕ 553 ψήφους και επτά έδρες (είχε οκτώ), ΕΣΚ 232 ψήφους και τρεις έδρες (είχε μία), ΔΑΚΕ 77 ψήφους και μια έδρα (είχε δύο), Ανεξάρτητη - Αυτόνομη Παράταξη 60 ψήφους. Στις εκλογές μετείχαν άλλοι δυο μεμονωμένοι υποψήφιοι, που πήραν δύο και τέσσερις ψήφους αντίστοιχα.

Ο Β. Δανέζης,μέλος του ΔΣ του ΣΕΟΚ, δήλωσε στο "Ρ": "Οι εργαζόμενοι του Κέτερινγκ με την ψήφο τους απέρριψαν τη λογική των κομματικών εξαρτήσεων και έδωσαν ένα πρώτο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους, μέσα από τη δραστηριοποίηση του σωματείου τους. Η σημαντική άνοδος της ΕΣΚ σε ποσοστό και έδρες, είναι εγγύηση για την αποτελεσματική δράση του σωματείου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ