Τρίτη 7 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΙΒΟΣ
Σίριαλ τα ρεκόρ

Πανελλήνια ρεκόρ από την Β. Πατουλίδου με 6.56 και τον Χρ. Παλλάκη με 6.61

Συνεχίστηκε κι αυτό το Σαββατοκύριακο το σίριαλ των ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν η Βούλα Πατουλίδου και ο Χρήστος Παλλάκης. Την Κυριακή η χρυσή Ολυμπιονίκης εκμεταλλεύτηκε μια ημερίδα παίδων - κορασίδων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να "αρπάξει" το πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος που της είχε πάρει πριν μια βδομάδα η Νίκη Ξανθού. Η Πατουλίδου πήδηξε στα 6.56 ενώ το ρεκόρ της Ξανθού ήταν 6.55. Η συνέχεια της μάχης ανάμεσα στις δύο πρωταθλήτριες, το επόμενο Σάββατο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αναμένεται συγκλονιστική. Στο Σιάτλ στους Πανεπιστημιακούς Αγώνες των ΗΠΑ ο Χρ. Παλλάκης ξεπέρασε τα 5.61 και κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 5.60.

Στην ημερίδα του ΣΕΦ ο Σπύρος Βασδέκης στην πρώτη του φετινή του εμφάνιση πέτυχε άλμα 7.98 που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα. Στο ύψος ο Λ. Παπακώστας πέρασε τα 2.26. Πανελλήνια ρεκόρ πέτυχαν και οι "μικροί". Στα 60 εμπ. κορασίδων η Αργ. Τσόκα με 8.80, στο ύψος κορασίδων η Μ. Παπαγεωργίου με 1.80. Μελανό σημείο της ημερίδας και της πρώτης μέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων ήταν ο τραυματισμός του πρωταθλητή Κορκιζόγλου λόγω του κρύου που επικρατούσε στο Στάδιο!

  • Το ευρωπαϊκό ρεκόρ κλειστού στίβου στα 800μ κατέρριψε ο Γερμανός Νίκο Μότσεμπον με επίδοση 1.44.88. σε μίτινγκ που έγινε στη Στουτγκάρδη. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στο Σεμπάστιαν Κόε με 1.44.91 από το 1983.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ