Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αντίθετη στο νέο μισθολόγιο η ΠΟΕΔΗΝ

Τετράωρη στάση εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 24ωρη απεργία σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα

Με προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση μόνο των εκτάκτων και επειγόντων περιστατικών θα λειτουργήσουν σήμερα από τις 11 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. τα δημόσια νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και τα ιδρύματα πρόνοιας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, οι εργαζόμενοι στην υγεία θα κάνουν 24ωρη απεργία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κήρυξε απεργιακές κινητοποιήσεις, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο προτεινόμενο από την κυβέρνηση νέο μισθολόγιο για τους δημόσιους υπάλληλους. Στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12 μ. στο θέατρο "Βρετάνια" και θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, ενώ στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα γίνει την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

- Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας, που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Βρεφών "Η ΜΗΤΕΡΑ", με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων. Συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας που ξεκίνησαν τη Δευτέρα και οι τραπεζοκόμες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, για την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ