Τρίτη 12 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αμφισβητούνται οι ξένοι

Ο Πανιώνιος διώχνει τον Ουίγκινς. Παράπονα στον ΠΑΟΚ. Ευρωπαϊκές μάχες σήμερα για ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Απόλλωνα Πάτρας

Ο Μίτσελ Ουίγκινς πληρώνει το μάρμαρο για τις άσχημες εμφανίσεις του Πανιωνίου. Ο Αμερικανός μετά το Βραζιλιάνο Μάνα, εντός των ημερών παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την πατρίδα του. Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα να ακολουθούν ο Ιταλός Πιέρι και ο έτερος Βραζιλιάνος Καρβάλιο. Ο Βλάντο Τζούροβιτς που είδε χτες την ομάδα του να κερδίζει 22 επιθετικά ριμπάουντ και να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι σε έναν μέτριο Παναθηναϊκό, αν περνούσε από το χέρι του θα γκρέμιζε εκ θεμελίων το ευρωπαϊκό οικοδόμημα που προσπάθησαν να κατασκευάσουν στο ξεκίνημα της περιόδου ο Ευθ. Κιουμουρτζόγλου και η νέα διοίκηση.

Οι εξηγήσεις Γκομέζ

Ανάλογα προβλήματα με τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν και οι ΠΑΟΚ, Ηρακλής, που συνδυάζουν την αγωνιστική πορεία της ομάδας με την αδυναμία υλοποίησης του ετήσιου προϋπολογισμού. Με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση με την Πορτογαλική Οβαρένσε για το Κύπελλο Κόρατς (21.45 ΕΤ-3), ο Μισέλ Γκομέζ και ο Σκοτ Σκάιλς προσπάθησαν να εξηγήσουν τους λόγους που η απόδοση του ΠΑΟΚ είναι αντιστρόφως ανάλογη σε Ευρώπη και Ελλάδα. "Στην Ελλάδα κατάλαβα αυτό που μου έλεγαν στην Αμερική. Οτι στη χώρα σας οι φίλαθλοι και ο Τύπος δεν έχουν υπομονή" υπογράμμισε ο Σκάιλς, επιχειρώντας στη συνέχεια να εξηγήσει τις δικές του όχι καλές εμφανίσεις. "Δύο παιχνίδια την βδομάδα και καθημερινές δίωρες προπονήσεις δεν είναι κάτι που μπορεί να συνηθίσει εύκολα κάποιος που έρχεται από το ΝΒΑ".

Ο Μ. Γκομέζ προσπάθησε να εξηγήσει τις μέτριες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, με αναφορά - σύγκριση στο ελληνικό και γαλλικό πρωτάθλημα. "Η 13η και 14η ομάδα της Ελλάδας, στη Γαλλία πιθανότατα θα τερμάτιζε στην 7η θέση. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές ισχυρές ομάδες, αλλά η χώρα μου υπερέχει σε ομάδες κορυφής" υπογράμμισε, εκφράζοντας παράλληλα ένα παράπονο για τις συνθήκες εργασίες που έχουν οι προπονητές των ελληνικών ομάδων.

Γκρίνια στον Ηρακλή

Κλίμα δυσαρέσκειας επικρατεί και στον Ηρακλή. Η ήττα από τον Πειραϊκό και η 11η θέση στο βαθμολογικό πίνακα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι φίλαθλοι εδώ και τώρα απαιτούν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο Ηρακλής στις 18.45 υποδέχεται τη Βελγική Γάνδη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Για την ίδια διοργάνωση ο Απόλλωνας φιλοξενεί στην Πάτρα τη Βελγική Σουνέρ, στοχεύοντας στη νίκη και την πρώτη θέση του ομίλου (21.00 ζωντανή μετάδοση "Super sport").


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ