Παρασκευή 11 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Με την ορχήστρα δωματίου "Camerata Academica des Mazarteums Salsburg" συμπράττει, ως σολίστ, απόψε και αύριο, στο Μέγαρο Μουσικής, ο Λεωνίδας Καββάκος,στο πλαίσιο της ενότητας "Κλασικές Ανθολογίες: Τα κονσέρτα του Μότσαρτ για βιολί και Ορχήστρα".Στη μουσική διεύθυνση είναι ο Σάντορ Βε.

Τη Δευτέρα, στο Μέγαρο Μουσικής, την Ιταλίδα σοπράνο Μαριέλα Ντεβία πλαισιώνει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών,υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού,σε ένα πρόγραμμα με άριες και ορχηστρικά από όπερες των Μότσαρτ, Μπελίνι, Ντονιτσέτι και Βέρντι.

Στο μεταξύ η Καμεράτα - Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής,συνεχίζοντας το "Μουσικό Ταξίδι",αύριο πραγματοποιεί δύο συναυλίες (4.30μμ και 9μμ) στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο της Χίου.

  • Την εναρκτήρια συναυλία του δίνει, αύριο (8.30μμ), το Μοντέρνο Τμήμα του Ωδείου Φίλιππος Νάκας.Η συναυλία πραγματοποιείται στην αίθουσα συναυλιών "Φίλιππος Νάκας".

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ