Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χρυσές αλλαγές

Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτό είπαν με ανακούφιση οι φίλαθλοι στον Πύργο όταν ο διαιτητής Παπαδάκος σφύριξε τη λήξη της συνάντησης και ο Πανηλειακός αποχωρούσε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης στην κατοχή του. Υπέταξε την Ξάνθη με 3 - 1, χωρίς όμως η εικόνα του αγώνα να αντικατοπτρίζεται στη διαφορά του σκορ.

Οι γηπεδούχοι "γκάζωσαν" μετά το 70 με τη βοήθεια των Ανδριόπουλου, Τσέκου, που μπήκαν ως αλλαγές. Ως τότε το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο και η απόδοσή τους δεν επέτρεπε σιγουριά για την ποθητή ανατροπή. Ο Πανηλειακός είχε προβλήματα στην ανάπτυξή του και την τελική πάσα. Η Ξάνθη ευχαριστημένη από το 1-1είχε κλειστεί στην εστία της και προσπαθούσε απλά να διαφυλάξει τον ένα βαθμό. Τελικά, τα σχέδιά της δεν ευοδώθηκαν.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 4 με κεφαλιά του Μπάρνιακ, ύστερα από σέντρα του Στράντζαλη. Εννιά λεπτά αργότερα με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ ο Βιλανάκης ισοφάρισε για λογαριασμό των φιλοξενουμένων. Το 2-1 έγινε και πάλι από τον Μπάρνιακ (70) με πλασέ, αφού πέρασε τους Χοσάδα, Σαμαρά. Στο 78 ο Τσέκος μετά από ωραία προσπάθεια αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Ζαλέσκι, Τασίδης, Σαμαράς, Κεχαγιάς, Βενετίδης, Βιλανάκης, ενώ πριν συμπληρωθούν 90 αγώνα άφησαν το γήπεδο, λόγω αποβολής οι Καραγεωργίου, Καριοφύλλης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Τοχούρογλου, Πάντοβιτς (68 Τσέκος), Παπαδόπουλος, Κολοσκόπης, Ιλιτς, Τασίδης, Λάκης, Καριοφύλλης, Μπάρνιακ, Στράντζαλης (81 Τσολερίδης), Γκίτσης (56 Ανδριόπουλος).

ΞΑΝΘΗ: Χοσάδας, Σαμαράς, Βενετίδης, Ζαλέσκι, Καραγεωργίου, Κεχαγιάς, Παπαδημητρίου, Νέτσας (75 Αντζας), Κυπαρίσσης, Βιλανάκης, Ζεκερίδης (60 Λουτσιάνο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ