Επιτέλους χαμόγελα στον Παναθηναϊκό. Η καλή εμφάνιση παρά το "φτωχό" 2 - 1 στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Ιωνικό, έφερε πάλι το χαμόγελο στον τεχνικό του τριφυλλιού Χουάν Ραμόν Ρότσα: "Η βελτίωσή μας παιχνίδι με παιχνίδι είναι μια φυσιολογική εξέλιξη. Ελπίζω από εδώ και πέρα να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. τα θετικά μηνύματα είναι πολλά. Το Σάββατο κόντρα στην Καλαμάτα θα είμαστε πανέτοιμοι".
Τα εισιτήρια του αγώνα με τη "μαύρη θύελλα" κοστίζουν: 1.000, 2.000, 2.500, 3.000 και 5.000 δραχμές. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 7.30μμ.
Συνάντηση είχαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο παλιός παίκτης Νίκος Καρούλιας. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ενεργοποίηση του παλιού διεθνή παίκτη και ανάληψη πόστου στην Παιανία.