Παρασκευή 30 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αποχαιρετούν τον Αύγουστο

Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το καλοκαίρι, μπορείτε να απολαύσετε ενδιαφέρουσες μουσικές και θεατρικές βραδιές.

Στο Κατράκειο Νίκαιας,απόψε, φιλοξενείται συναυλία του Χρήστου Τσιαμούλη.Θα ερμηνεύσει χαρακτηριστικά τραγούδια από την πολύχρονη διαδρομή του στην παραδοσιακή μουσική. Τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο,η Καλλιτεχνική Εταιρεία "Αργώ" θα παρουσιάσει την παράσταση "Στο όνομα της Ελένης".Η σκηνοθεσία είναι του Β. Αναστασίου,η σύνθεση των κειμένων του Κ. Χ. Μύρη,η μουσική του Δ. Παπαδημητρίου,τα κοστούμια της Λ. Χρυσικοπούλου και οι χορογραφίες της Α. Γύρας.Παίζουν οι: Αιμ. Υψηλάντη, Ρ. Αξελός, Κ. Πιεράκου κ.ά.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου,απόψε (9μμ), στο αθλητικό κέντρο, οι: Ευγ. Συριώτη, Αν. Μπερκ, Θ. Οικονόμου θα δώσουν συναυλία με έντεχνο σύγχρονο ελληνικό και ξένο τραγούδι. Αύριο, ο θίασος "Κασταλία" θα παρουσιάσει την τραγωδία του Σοφοκλή "Ηλέκτρα",σε σκηνοθεσία Δ. Παπακωνσταντίνου.Με θέατρο και μουσική, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αιγάλεω.Απόψε (9μμ), στο δημοτικό θέατρο "Αλέξης Μινωτής", ο Οργανισμός Αττικού Θεάτρου θα παρουσιάσει το έργο "Γρηγόριος ο Ε ο Πρωτομάρτυρας".στον ίδιο χώρο, αύριο, θα δώσουν συναυλία οι "Πυξ - Λαξ".

Συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Νίκου Πορτοκάλογλου.Την Κυριακή (9.30μμ), θα δώσει συναυλία στην κεντρική πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Μουσική και στην Ελευσίνα, όπου στο παλιό Ελαιουργείο (παραλία Ελευσίνας) και στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου "Αισχύλεια '96",φιλοξενείται το μουσικό σχήμα του Αρμένιου Η. Yαzdjian,ενώ αύριο η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στη ροκ μουσική.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ