Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Μαυροβούνιος. Η υπόλοιπη μεταγραφική κίνηση
Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι βρίσκεται ο Ζάρκο Πάσπαλιε. Ο Μαυροβούνιος άσος είναι το πρώτο φαβορί για να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν μπορεί να περιμένει πολύ. Οσον αφορά τους Αμερικανούς Γουόλτ Γουίλιαμς και Νταν Μάερλι που είναι στο στόχαστρο, μάλλον θα απαντήσουν αρνητικά αφού έχουν προτάσεις δελεαστικές. Ειδικά ο δεύτερος δέχεται... πρέσιγκ από τους ανθρώπους των Φίνιξ Σανς να υπογράψει διετές συμβόλαιο αντί 1 δισ. δραχμών.
Ο Ντέιβιντ Ρίβερς αναμένεται αύριο στην Αθήνα μετά τις συστάσεις του ΤΑΚ ότι είναι ήδη... απών αδικαιολόγητα. Πάντως στην περίπτωση που ο παίκτης δεν είναι συνεπής ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για πλέι μέικερ. Ετσι στο προσκήνιο έρχονται και πάλι τα ονόματα των Σάσα Τζόρτζεβιτς (μιλάει με Πόρτλαντ) και του Αυστραλού Σον Χιλ, που όμως και αυτός ακούει "σειρήνες" από το ΝΒΑ.
Και άλλες καινοτομίες εφαρμόζει ο Ολυμπιακός για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Σε μια προσπάθειά τους να προσελκύσουν ακόμη και οικογένειες ή ανθρώπους που εργάζονται στον ίδιο χώρο, η διοίκηση του ΤΑΚ θεσπίζει οικογενειακά και εταιρικά εισιτήρια σε μειωμένες τιμές.
Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανανέωση συνεργασίας του Στόγιαν Βράνκοβιτς με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης θα συνεχίσει στα πράσινα για δύο ακόμη χρόνια, αφού το Κλίβελαντ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Δαλματό. Εμεινε μόνο η Μινεζότα, όμως τόσο ο Στόικο όσο και η γυναίκα του δε θέλουν να πάνε σε μια μικρή πόλη της Αμερικής.
Ετσι το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ στρέφεται στον Αμερικανό Μπιλ Εντουαρτς. Είναι 26 χρονών και πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά στην Ιταλία με τα χρώματα της Βαρέζε με μέσο όρο πόντων 23.5. Ο παίκτης χαίρει εκτίμησης του Γιάννη Ιωαννίδη, αφού εκτός από καλός σκόρερ είναι μαχητής, ριμπάουντερ και ικανός αμυντικός.