Η Εθνική έχασε και τα δύο ματς με την Ολλανδία
Ενα κερδισμένο σετ ήταν ο απολογισμός της Εθνικής Ελλάδας στα παιχνίδια με την Ολλανδία, που έγιναν στη Λάρισα. Παρά την προσπάθειά της η Εθνική έχασε το Σάββατο με 0-3 (4-15, 13-15, 13-15) και την Κυριακή με 1-3 (10-15, 10-15, 15-7, 7-15). Το Σάββατο η Εθνική ξεκίνησε με πασαδόρο τον Κουρνέτα και τον Τσακιρόπουλο ως διαγώνιο. Την Κυριακή ο Χερέρα χρησιμοποίησε τον Μποζίδη στη θέση του πασαδόρου. Στα παιχνίδια της Λάρισας από ελληνικής πλευράς πολύ καλή απόδοση είχαν οι Γκιούρδας, Κυριαζής και Κουρνέτας.
Στα άλλα παιχνίδια του β ομίλου: Ιταλία - Βουλγαρία 3-0 και 3-1. Στη βαθμολογία: Ιταλία 8, Βουλγαρία, Ολλανδία 6, Ελλάδα 4.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Α όμιλος: Ισπανία - Αργεντινή 3-2 και 0-3, Κούβα - Βραζιλία 3-2 και 2-3. Βαθμολογία: Κούβα 7, Βραζιλία, Ισπανία 6, Αργεντινή 5. Γ όμιλος: Ρωσία - Ιαπωνία 3-0, Κίνα - Ιαπωνία 1-3, Ρωσία - Κίνα 3-1.