Παρασκευή 10 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Ερευνούν την αθώωση

Η ύπαρξη έντονου παρασκηνίου στην αθώωση Πανιωνίου από την Επιτροπή Εφέσεων (ΕΕ) επιβεβαιώθηκε χτες και κατά τη συζήτηση του θέματος στο ΔΣ της ΕΠΟ. Ετσι, το Σώμα αποφάσισε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής (Δέδες Γ., Χατζηαποστόλου, Σταθόπουλος, Παπαθανασίου, Σεϊτανίδης) η οποία θα φωτίσει (ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει) τις σκοτεινές πλευρές του θέματος.

Οι περισσότεροι ομιλητές ζήτησαν την αντικατάσταση των μελών της Επιτροπής, θεωρώντας την απόφαση παράνομη. Ακούστηκαν πολλά "για τα συμφέροντα που διακυβεύονται" (Γ. Δέδες) και την ανάγκη εξηγήσεων... Τα υπονοούμενα διαδέχονταν το ένα το άλλο και όπως όλα δείχνουν αν υπάρξει σοβαρή έρευνα θα βγουν πολλά στη φόρα...

Ο Τ. Μητσόπουλος δήλωσε πως η αποχώρησή του από πρόεδρος της ΕΕ είναι αμετάκλητη, ενώ μετά την απόφαση για σύσταση επιτροπής, ανακοίνωσε ότι τελεί υπό παραίτηση και από μέλος του ΔΣ. Ως αιτία της πρώτης παρουσίασε την έκφραση άποψης από τον Τριβέλλα σε δύο μέλη της ΕΕ αναφορικά με την απόφαση, πριν ακόμα συνεδριάσει η επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ