Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Πυθία" ο Ρότσα

Θόλωσε τα νερά σε σχέση με τη μεταγραφή ξένου παίκτη

Θόλωσε τα... νερά χτες ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο και συγκεκριμένα τον ξένο παίκτη που θα αποκτήσει την περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "πρασίνων" μίλησε περίπου σαν... Πυθία: "Ο ξένος παίκτης δε θα είναι από τη Λατινική Αμερική. Δε θα είναι πάνω από 30 χρονών και σίγουρα δε θα είναι αμυντικός. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας πω γιατί είμαστε ακόμη σε διαπραγματεύσεις. Δεν αληθεύει ότι έχω λίστα με παίκτες από τη Ν. Αμερική. Για κάποιον Αγιάλα που άκουσα... Τον μόνο Αγιάλα που γνωρίζω είναι αυτός που έπαιζε τη δεκαετία του '70 με τα μακριά μαλλιά". Πάντως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν αποκλείεται ο Ρότσα να... μπλοφάρει προκειμένου να σταματήσει η άκρατη "μεταγραφολογία". Ο κόουτς δεν έκρυψε την προτίμησή του στα... εγχώρια προϊόντα: "Εγώ επιμένω ελληνικά. Υπάρχει στην αγορά καλό υλικό που το ξέρουμε από πρώτο χέρι". Ουσιαστικά, "ακτινογράφησε" τους Νασιόπουλο, Γιαννακόπουλο που είναι "μια ανάσα" από τους "πράσινους". Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιτυχία στην Τούμπα: "Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Είμαστε το πρώτο φαβορί, όμως θέλουμε ακόμη 4 νίκες για να σιγουρέψουμε το πρωτάθλημα.

Η Καλαμάτα

Ο Ρότσα δεν έκρυψε το σεβασμό του για τον αντίπαλο του ΠΑΟ, την ερχόμενη Κυριακή, την Καλαμάτα, εκτός έδρας: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα με ισχυρή έδρα. Εχει μια καλή παρουσία, αν και είναι νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία. Είναι ένα δύσκολο ματς αφού οι αντίπαλοί μας θα αντιπαρατάξουν ενθουσιασμό. Είμαστε καλύτερη ομάδα, όμως πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν πάνω από 3.000 φίλαθλοι, που θα ταξιδεύσουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας από την Αθήνα, αλλά και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ