Σάββατο 3 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
"Ξεκαθάρισμα λογαριασμών"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον πρωτοπόρο ΠΑΟ

Το κλασικό ντέρμπι των "αιωνίων" κλέβει σήμερα την παράσταση στη 17η αγωνιστική του βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σ' ένα ντέρμπι που θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα στην κούρσα του τίτλου. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μια μοναδική ευκαιρία για να πλησιάσουν τους πρωτοπόρους "πράσινους" που έχουν ξεφύγει με δύο πόντους διαφορά. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι με νίκη διασφαλίζουν εκτός απροόπτου την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, που θα τους δίνει προβάδισμα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει τα δύο τελευταία χρόνια μια παράδοση υπέρ του. Την προηγούμενη περίοδο είχε κερδίσει και τις τέσσερις φορές τους "ερυθρόλευκους", ενώ στον πρώτο γύρο της παρούσας περιόδου είχε κερδίσει εύκολα με 3 - 0.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα λόγω των ιώσεων που "σαρώνουν" τη χώρα. Ομως, αναμένεται να μην υπάρχουν απουσίες.

Οι "ερυθρόλευκοι" στη συνέχεια του πρωταθλήματος έχουν να παίξουν με Εθνικό Αλεξ. και Αρη (εντός) και ΠΑΟΚ, Γιάννενα, Ζαφειράκη εκτός. Από την άλλη πλευρά οι "πράσινοι" έχουν θεωρητικά δυσκολότερο πρόγραμμα, αφού θα παίξουν με Κτησιφώντα και Ορεστιάδα (εντός) και Μίλωνα, Εσπερο, Ηρακλή (εκτός).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5μμ στη Ν. Σμύρνη και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΣΚΑΪ. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μαργαρίτης, Ζενιώδης.

Τα άλλα σημερινά παιχνίδια: ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξ. (Σταυρούπολη 5μμ), Κτησιφώντας - Ηρακλής (6μμ), Αρης - Ζαφειράκης (Μίκρα 7.30μμ), Ορεστιάδα - Γιάννενα (7μμ), Μίλωνας - Εσπερος (7.30μμ).

Ντέρμπι στις γυναίκες

Το εμπόδιο των Βριλησσίων καλείται να ξεπεράσει σήμερα ο πρωτοπόρος και αήττητος Ιωνικός ΝΦ. Στις 3μμ ο Ιωνικός ΝΦ υποδέχεται στην έδρα του τα Βριλήσσια (απευθείας συνδέσεις από την ΕΤ - 1). Σήμερα παίζουν ακόμα ΠΑΟ - Κοζάνη στις 5μμ. Αύριο παίζουν Αγ. Σώστης - Αρης (Μετς 6μμ), Νίκη - Σίρις (12.00), Φιλαθλητικός - Βύρωνας (Αλεξάνδρειο 12.30μμ), Λάρισα - Ολυμπιακός (12.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ