• Στην πλατεία Κάνιγγος η συγκέντρωση της Αθήνας, ώρα 10 πμ
  • - Με συγκεντρώσεις σε δώδεκα πόλεις θα διαδηλώσουν σήμερα οι συνταξιούχοι όλης της χώρας την αντίθεσή τους στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη. Τις σημερινές συγκεντρώσεις οργανώνει η... - 1997-04-17 00:00:00.0"/>
  • Στην πλατεία Κάνιγγος η συγκέντρωση της Αθήνας, ώρα 10 πμ
  • - Με συγκεντρώσεις σε δώδεκα πόλεις θα διαδηλώσουν σήμερα οι συνταξιούχοι όλης της χώρας την αντίθεσή τους στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη. Τις σημερινές συγκεντρώσεις οργανώνει η... - 1997-04-17 00:00:00.0" /> Αγωνιστικός πρόλογος απ' τους συνταξιούχους | ΡΕΠΟΡΤΑΖ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    Πέμπτη 17 Απρίλη 1997
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    Σελίδα 22
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    Αγωνιστικός πρόλογος απ' τους συνταξιούχους
    • Με συγκεντρώσεις σε 12 πόλεις απαντά η ΣΕΑ στην πρόσκληση της κυβέρνησης για "κοινωνικό διάλογο"
    • Στην πλατεία Κάνιγγος η συγκέντρωση της Αθήνας, ώρα 10 πμ

    Με συγκεντρώσεις σε δώδεκα πόλεις θα διαδηλώσουν σήμερα οι συνταξιούχοι όλης της χώρας την αντίθεσή τους στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη.

    Τις σημερινές συγκεντρώσεις οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων Ελλάδας, που εκπροσωπεί τους συνταξιούχους των ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, δημοσίου και τραπεζών και θα γίνουν στις παρακάτω πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Βόλος, Πάτρα, Γιάννενα, Αγρίνιο, Κοζάνη, Θήβα, Λαμία, Λιβαδειά και Χανιά, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου.Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στην πλατεία Κάνιγγος, ώρα 10 π.μ., ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν και οι συγκεντρώσεις στις υπόλοιπες πόλεις.

    Στο μεταξύ, πληθαίνουν τα πρωτοβάθμια σωματεία που αρνούνται την πρόσκληση της κυβέρνησης στο διαβόητο "κοινωνικό διάλογο". Η Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθηνών και Περιχώρων αποφάσισε ομόφωνα να μην προσέλθει σε μια διαδικασία με προειλημμένες αποφάσεις. Ηδη έχουν αρνηθεί να πάρουν μέρος στο "διάλογο" οι Ομοσπονδίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ και του ΤΣΑ, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων των ΕΛΤΑ.

    Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ του Αγίου Δημητρίου Αλίμου και γύρω δήμων καλούν τα μέλη τους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος.

    • Στις 11.5.1997 θα γίνει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθηνών και Περιχώρων στο Θέατρο "Γκλόρια" (Ιπποκράτους 9) και ώρα 9.30 πμ.

    Κορυφή σελίδας
    Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ