Σάββατο 1 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Τελευταία ευκαιρία

Πανέτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού δηλώνει το χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου Βούλα Πατουλίδου, που όπως δείχνουν τα πράγματα αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στη διεθνή διοργάνωση.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης προχτές στο κλειστό του Παλαί Ντε Σπορ έφτασε στα 6.50 και έτσι αποφάσισε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, όπως δήλωσε η ίδια η αθλήτρια, για να μην επιβαρύνει το πόδι της δε θα λάβει μέρος στη σημερινή ημερίδα κλειστού στίβου που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η σημερινή ημερίδα θα έχει διεθνή χαρακτήρα αφού θα πάρουν μέρος και αθλητές από τις βαλκανικές χώρες. Για ορισμένους Ελληνες πρωταθλητές θα είναι η τελευταία ευκαιρία για να πάρουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο βαλκανικός ανωμάλου δρόμου

Τα γιορτινά της φοράει αύριο η Αργολίδα, όπου διεξάγεται το 42ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στην περιοχή της Καραθώνας. Στους αγώνες μετέχουν 220 αθλητές-τριες από τις 8 βαλκανικές χώρες που συμμετέχουν. Οι αγώνες έχουν σημαντικό ενδιαφέρον αφού εκτός από το αγωνιστικό μέρος υπάρχει και το συναισθηματικό, μια και χαρακτηρίζονται σαν ένα μήνυμα φιλίας των λαών της Βαλκανικής στη σημερινή κρίσιμη εποχή.

Οι αγώνες θα αρχίσουν την Κυριακή το πρωί και το πρόγραμμα είναι: 10.30 6.000μ Εφήβων, 11.00 3.000μ Νεανίδων, 11.15 8.000μ Ανδρών Β, 11.45 12.000 Ανδρών 12.45 4.000μ Γυναίκες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ