Τρίτη 4 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΕΚ 0-2
Εφτανε ένα ημίχρονο

Η εκτός έδρας... προπόνηση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες μ' επιτυχία. Σε ρυθμό ρελαντί κέρδισε την Καστοριά με 2-0 και παρέμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Πάντως, οι "κιτρινόμαυροι" δικαιολόγησαν όνομα και δυναμικότητα μόνο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, όπου κυριάρχησαν ολοκληρωτικά.

Ενδεικτικό της διαφοράς που είχαν οι δύο αντίπαλοι είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σουτ, ενώ ο Ατματσίδης δεν έκανε καμιά απόκρουση!.. Το σκορ άνοιξε στο 16 μ' εύστοχο χτύπημα πέναλτι (του Βόλτση στον Κωστή) ο Κετσπάγια. Τα γκολ διπλασίασε ο Μπατίστα, ύστερα από σέντρα του Κοπιτσή, με κεφαλιά και αφού αρχικά την "εξ επαφής" προβολή του απέκρουσε ο Μπαρτζιώκας. Στο 41 ο ίδιος παίχτης είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν αγγαρεία. Νωθροί και επιπόλαιοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, όταν δημιούργησαν κανά δυο ευκαιρίες, λόγω του τερματοφύλακα των "γουναράδων". Ετσι σε συνάρτηση με την άνοδο της Καστοριάς(σφιχτή άμυνα, πρέσινγκ) κινδύνεψαν να δεχτούν γκολ. Κλασικότερη περίπτωση του Ντούντα που από θέση μέσα δεξιά μόνος του, σούταρε άουτ (70).

Ο Π. Ραβούσης αρνήθηκε να σχολιάσει γιατί άφησε εκτός 16άδας τον Βλάχο.

  • Ο Μαχαιρίδης έπαθε θλάση προσαγωγών και ο Σαβέφσκι διάταση στο γόνατο. Ο πρώτος χάνει το παιχνίδι με ΟΦΗ μάλλον και Ολυμπιακό, ενώ για τον δεύτερο τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν σήμερα.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μπαρτζιώκας, Βόλτσης (30 Φειδάνης), Αφεντουλίδης, Τέρζιτς, Γκόλιας, Παντόπουλος, Μιτκίδης, Μαρσέλο, Γατόπουλος (40 Ντούντα), Σαββίδης, Ευδοκίμοφ (71 Ντέμκας).

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Μαλαδένης, Ντόμπος, Κωστένογλου, Μαχαιρίδης (15 Κοπιτσής), Κετσπάγια (71 Μαρτσέλο), Σαβέφσκι (59 Μανωλάς), Μπατίστα, Κωστής, Νικολαϊδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ