Κυριακή 2 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Οι αρμόδιοι απαντούν

Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ)

Αναφερόμενοι στο δημοσίευμα της εφημερίδας σας την 21 - 12 - 96, με τίτλο "Καθυστέρηση και κρύο" σας πληροφορούμε - προς γνώση και του διαμαρτυρόμενου επιβάτη - τα παρακάτω:

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Οργανισμός μας εξετάζει κάθε υπόδειξη ή παράπονο που διατυπώνεται από το επιβατικό κοινό ή από τον Τύπο, στα πλαίσια της αποστολής του ως Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας.

Πράγματι, η αμαξοστοιχία 1515 στις 27 - 11 - 96, καθυστέρησε συνολικά 80 λεπτά, έως το Σταθμό Λειανοκλαδίου, λόγω μηχανικής βλάβης και ανωμαλίας στη θέρμανση. Η Δηζελάμαξα έφυγε από τη Λάρισα, χωρίς ανωμαλία στη θέρμανση, αλλά όμως μετά την αναχώρησή της, παρουσίασε πρόβλημα, το οποίο παρά τις προσπάθειες του προσωπικού, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δεν κατέστη δυνατόν να αποκατασταθεί. Στο Σταθμό Λειανοκλαδίου όμως, προς αποφυγή μεγαλύτερης ταλαιπωρίας και κατόπιν εντολής της Διευθύνσεως, οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1515, που προορίζονταν για την Αθήνα, επιβιβάστηκαν στην αμαξ/χία προτεραιότητας ΙC 43, χωρίς την πληρωμή του συμπληρώματος, όπως προβλέπεται στις αμαξ/χίες ποιότητας, η οποία αφίχθη στην Αθήνα στις 22.14, με καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη άφιξη της αμαξ. 1515, 30 λεπτών! Η βλάβη της αμαξ/χίας 1515 απεκατεστάθη και η αμαξ/χία 1515 αναχώρησε από το Λειανοκλάδι μετά από 34 λεπτά, με επιβάτες οι οποίοι προορίζοντο μόνον για ενδιάμεσους σταθμούς, εφ' όσον στην αμαξ/χία 43 ΙC, δεν προβλέπονται ενδιάμεσες σταθμεύσεις. Από πληροφορίες που είχαμε από το προσωπικό της αμαξ/χίας 1515, ουδείς επιβάτης αποβιβάστηκε στην Αθήνα.

Λυπούμεθα για την ταλαιπωρία των επιβατών και τους ζητάμε δημόσια συγνώμη.

Πιστεύουμε ότι με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του ΟΣΕ που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και με την προμήθεια νέου τροχαίου υλικού, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες μας, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και περιορισμό στο ελάχιστο τέτοιων περιστατικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ