Τετάρτη 18 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σε ρουμάνικα χέρια

Ο Ντουμιτρίου νέος τεχνικός στον δικέφαλο. Ενδιαφέρον για επιστροφή Τσάρτα

Η ρελάνς Τροχανά, προς όφελος της ΑΕΚ, συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο. Μετά τη μετεγγραφή Καλλιτζάκη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντουμίτρι Ντουμιτρίου ως προπονητή και του Ανχελ Ιορντανέσκου στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο πρώτος ήταν προπονητής στη Στεάουα, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και συμμετείχε σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένεται στην Ελλάδα αύριο, ώστε ν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του. Ο δεύτερος θα το πράξει αμέσως μόλις τελειώσει η σύμβαση του με τη ρουμανική Ομοσπονδία (1/1/98).

Ομως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δε φέρεται διατεθειμένος να σταματήσει εδώ. Χτες επισημοποίησε την προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων" να επαναπατρίσουν τον Β. Τσάρτα. "Αυτός θα είναι ο στόχος του στρατηγικού επενδυτή που θ αναλάβει. Ο Τσάρτας είναι απαραίτητος φέτος. Η ΑΕΚ θ' αγωνιστεί με 3 - 5 - 2, γεγονός που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε τον άσο που θα δημιουργεί και θα σκοράρει με την ίδια άνεση", δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πάντως οι πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τον Τσάρτα να 'χει προτάσεις από άλλες ομάδες της Ιβηρικής χερσονήσου.

Στην ίδια συνέντευξη θέλοντας να αμβλύνει την εντύπωση, που ο ίδιος δημιούργησε, πως "τελειώνει" τον Μανωλά, του... πέταξε το μπαλάκι: "Ολα θα εξαρτηθούν από τη στάση του Στέλιου. Είναι η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ, κάτι που σεβάστηκα πέρυσι, παρά την απόκτηση του Ντόμπος. Ο Μανωλάς παραμένει υπολογίσιμος στην ΑΕΚ".

Η σιγουριά του πως ο στρατηγικός επενδυτής "θ αναλάβει" και οι τελευταίες κινήσεις, ενισχύουν τις πληροφορίες ορισμένων στελεχών ότι η πώληση έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Υποστηρίζουν μάλιστα πως η ανακοίνωσή της είναι θέμα ημερών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ