Σάββατο 3 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέος μουσικός "Σταθμός"

Επειδή η έννοια της ψυχαγωγίας με τη διπλή υπόστασή της, σαν διασκέδαση, αλλά και σαν αγωγή της ψυχής, είναι ελληνική και επειδή υπηρετείται από τη μουσική μας, γεννήθηκε ο ελληνικός μουσικός "Σταθμός" στους 101,3 FM.

Το μουσικό πρόσωπο του "Σταθμού" χαρακτηρίζεται από τις καλύτερες και σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία τριάντα - περίπου - χρόνια. "Εντεχνο τραγούδι" της δεκαετίας του '60 και του '70, "Σύγχρονο λαϊκό τραγούδι", "Ηλεκτρικό τραγούδι", "Λαϊκά και ρεμπέτικα", "Οι μεγάλοι αλλά και νεότεροι συνθέτες μας", "Οι μεγάλες φωνές" και "Οι νέοι τραγουδοποιοί", το "ελαφρό" και το "δημοτικό" μας τραγούδι, οι τρέχουσες "επιτυχίες" και ο κατάλογος είναι ανοιχτός σε ό,τι "δεν προσβάλλει την αρμονία και τη φυσιογνωμία του προγράμματος του Σταθμού".


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ