Σάββατο 13 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ
Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο βορρά

Η Ορεστιάδα υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό, σ' ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας. Ντέρμπι γυναικών στα Βριλήσσια

Στην Ορεστιάδα είναι στραμμένα σήμερα τα μάτια των φίλων του βόλεϊ. Η ακριτική ομάδα υποδέχεται στις 4.30μμ (απευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΪ) τον Ολυμπιακό σ' ένα παιχνίδι καθοριστικό για την εξέλιξη της μάχης του τίτλου στην Α1 ανδρών - V6. Οι γηπεδούχοι που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους "8" του Συνομοσπονδίας, προέρχονται από μια ήττα από τον Αρη στο πρωτάθλημα και δεν έχουν περιθώρια απωλειών καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 4η θέση. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός που υπέστη μια οδυνηρή ήττα από τον Κτησιφώντα πριν δύο αγωνιστικές, με νίκη στην Ορεστιάδα βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι πονοκεφαλιάζουν από μικροπροβλήματα υγείας που έχουν αρκετοί παίκτες τους όπως οι Γκιούρδας, Μιχαλόπουλος, Τσακιρόπουλος, Ντράγκοβιτς, Θεοδωρίδης. Αναμένεται όμως να χρησιμοποιηθούν όλοι. Τα προβλήματα ωστόσοδε λείπουν και από την Ορεστιάδα με τους μικροτραυματισμούς των Μποζίδη, Κεμανατζή.

Σήμερα παίζουν ακόμα: Γιάννενα - Ζαφειράκης (6μμ), Ηρακλής - ΠΑΟΚ (7.30μμ), Μίλωνας - Κτησιφώντας (8μμ), ΠΑΟ - Εθνικός Αλεξ. (6μμ στη Χαλκίδα λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟ ). Το πρόγραμμα συμπληρώνει αύριο το παιχνίδι Εσπερου - Αρη (6μμ στην Καλαμαριά).

Οι γυναίκες

Ντέρμπι όμως περιλαμβάνει και το πρόγραμμα στην Α1 των γυναικών. Σήμερα τα Βριλήσσια υποδέχονται στις 3μμ (απευθείας μετάδοση από την ΕΤ - 1 από τις 3.20μμ) τον Φιλαθλητικό παίζοντας ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για τον τίτλο. Σήμερα παίζουν ακόμα Σίρις - Ιωνικός ΝΦ (5μμ). Αύριο παίζουν: Αρης - ΠΑΟ, Βύρωνας - Κοζάνη, Λάρισα - Αγ. Σώστης, Ολυμπιακός - Νίκη Αλεξ. Ολα τα παιχνίδια της Κυριακής αρχίζουν στις 12.00.

Ευρωπαϊκά κύπελλα

Τα προβλήματα στην υποδοχή, στοίχισαν στον Αρη τη νίκη μέσα στη Βιέννη στο παιχνίδι με την Ντονάουκραφτ. Οι Θεσ/νικείς υποτάχτηκαν στη δύναμη των Αυστριακών χάνοντας με 1 - 3 (5 - 15, 15 - 6, 6 - 15, 12 - 15). Ετσι η ρεβάνς στη Μίκρα θα είναι πολύ δύσκολη για τον Αρη που έχει στόχο να προκριθεί στους "8" του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, όπου αν περάσει θα βρει σαν αντίπαλό του την Ορεστιάδα.

  • Στον α όμιλο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών όπου συμμετέχει ο ΠΑΟ τα αποτελέσματα ήταν: Μλάντοστ - Μοντένα 2 - 3, Χάποελ Χααμακίμ - Νταχάου 2 - 3, Σορία - Σάλτσμπουργκ 3 - 0.
  • Στο Κυπελλούχων, στον όμιλο του Ολυμπιακού τα αποτελέσματαήταν: Μπέλγκογκραντ - Λέγκια 3 - 1, Εζατσίμπασι - Ντεσιμπέλ Τόρχουτ 3 - 2, Χάρκοβο - Βούπερταλ 2 - 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ