Βαρύ το κλίμα για τον Στ. Διαμαντόπουλο, αν και ο Σ. Κόκκαλης δε θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις
"Ουδείς μονιμότερος του προσωρινού". Αυτό ισχύει για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Σταύρο Διαμαντόπουλο, που ναι μεν είναι υπ' ατμόν, όμως δεν είναι και τόσο εύκολο μεσούσης περιόδου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Χθες ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων είχε πολύωρη συνάντηση με τους Γιώργο Σιδέρη και Γιώργο Λούβαρη για τα τεκταινόμενα στον πειραϊκό σύλλογο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αποφασίστηκε επί του παρόντος να μην παρθούν αποφάσεις εν θερμώ αλλά σταθερά και σίγουρα στις επόμενες μέρες. Το πρόσφατο παρελθόν με την απομάκρυνση του Νίκου Αλέφαντου και το κενό προπονητή στην περασμένη σεζόν, κάθε άλλο παρά καλό καλό έκανε στον Ολυμπιακό που τα τελευταία 8 χρόνια δε λέει να "σταυρώσει" κόουτς που θα μείνει και θα προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Στ. Διαμαντόπουλου. Στα πολλά ονόματα που ακούγονται προστέθηκαν χθες και αυτά των Γιάννη Παθιακάκη και Βασίλη Δανιήλ. Οσον αφορά τον Κένι Νταλγκλίς που πολλά γράφτηκαν, έχει κασέ που αγγίζει τα 120 εκατομμύρια το χρόνο! Ο Ιβιτσα Οσιμ που είναι ο διακαής πόθος του Σ. Κόκκαλη είναι μάλλον απίθανο να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Στουρμ Γκρατς πριν από το καλοκαίρι οπότε και λήγει.
Σχετικά με τη διάσταση στις σχέσεις Διαμαντόπουλου με τους Σκαρτάδο, Καραπιάλη, Μαρινάκη και Αλεξανδρή, χθες δεν είχαμε καμία εξέλιξη και έτσι το σίριαλ παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι το τέλος της βδομάδας, οπότε και λογικά θα πάρει επίσημα θέση και η ΠΑΕ.
Στον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες γυμνάστηκαν χτες στου Ρέντη και ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο χειρουργημένος Φώτης Στρακόσια.
Α. ΠΑΓ.