Κυριακή 12 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εν συντομία

Είναι κάπως διαφορετικό αυτό το «σουφλέ», αλλά δε χάνουμε να το δοκιμάσουμε. Χρειαζόμαστε: 1 φλιτζάνι ρύζι, 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 1 κρεμμύδι, 2 κολοκυθάκια, 2 καρότα, 1 γιαούρτι στραγγιστό, 4 αβγά, λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι.

Ξεκινάμε: Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι. Ρίχνουμε μέσα τον κιμά ανακατεύοντας μέχρι να αλλάξει χρώμα, το αλάτι και το πιπέρι. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Το ρύζι το βράζουμε και το σουρώνουμε. Τα καρότα και τα κολοκυθάκια τα τρίβουμε στον τρίφτη. Σε ένα μπολ χτυπάμε πρώτα τα αβγά, κατόπιν ρίχνουμε το γιαούρτι και το γάλα. Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε το μείγμα σε ένα πιρέξ το οποίο έχουμε λαδώσει. Ψήνουμε το σουφλέ στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ